El Centre

Un espai de referència en el món de les teràpies

Saüc neix el 12 de juny de 2009, amb la clara intenció de convertir-se en un espai de referència en el món de les teràpies al Pla de l’Estany.

Els seus fundadors, Elisabet Robles (acupuntora) i Jordi Puigdevall (Teràpies Manuals i Energètiques), van voler posar arrels i per això van materialitzar els seu treball i experiència de més de 10 anys en un Centre de Teràpies Naturals, a Banyoles.

A Saüc us volem ajudar a agafar les regnes, emprendre un treball personal cap a la salut i l’autoconeixement, i fer-ho guiats pels millors professionals.

Tots els terapèutes que treballen actualment a Saüc són professionals amb valor afegit, que, a més de tenir experiència i formació sobrada, tenen una gran qualitat humana, indispensable per realitzar aquesta tasca.

No som un espai qualsevol, la nostra marca es la senzillesa i la honestedat, peró amb la gran certesa que, amb aquests dos elements i el coneixement que cadascun de nosaltres ha anat acumulant, tenim la clau que permetrà a moltes persones millorar la seva vida i assolir una bona salut.

A Saüc us oferim:

Acupuntura
Massatge Terapèutic
Reflexologia Podal
Massatge Tradicional Tailandès
Teràpia Craneosacral Biodinàmica
Homeopatia
Medicina Holística amb Kinessiologia
Test d’intoleràncies alimentàries
Diafreoteràpia
Osteopatia sacre-cranial (Mètode Poyet)
Biodescodificaciö
Psicoteràpia Gestalt
Coaching

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com