El Centre

Un espai de referència en el món de les teràpies

Saüc es va fundar l’any 2009 a Banyoles amb la clara intenció de convertir-se en un espai de referència en el món de les teràpies complementàries al Pla de l’Estany.

Els seus integrants son Jordi Puigdevall (Teràpies Manuals, Teràpia Craneo-sacral Biodinàmica ) i Elisabet Robles (Acupuntura Xinesa Clàssica).

“Amb Saüc volíem crear un espai de salut i benestar integral, en el que tota persona que hi acudís trobés respostes, acompanyament i solucions, sempre des de una òptica natural, no invasiva i amb perspectiva holística”

Tots dos van materialitzar els seu treball i experiència de més de 10 anys en un Centre de Teràpies Naturals al cor Banyoles. Al llarg dels anys altres terapeutes han col·laborat a Saüc, la Dra. Àngels Gimeno (Medicina Holística i Kinesiologia) i en Sergi Gómez ( Homeopatia i Diafreo-teràpia).

“Amb ells hem disfrutat de treballar en equip i continuem mantenint una estreta relació professional i d’amistat.”

Actualment Saüc Acupuntura i Teràpies no te una seu pròpia. Saüc continua viu al centre de Banyoles (centre Dawa) , Girona (Espai Somnatura) i a Argelaguer (Esphera).

“No som un espai qualsevol, la nostra marca es la honestedat i la convicció de que tenim les eines i el coneixement per  ajudar a moltes persones a millorar la seva vida i assolir una bona salut.”

“Sempre que vulguis recórrer als nostres serveis t’atendrem amb rapidesa, perquè el nostre compromís amb la salut segueix essent el mateix des del primer dia.”
Si vols contactar:
662571727 (Saüc) – 606040235 (Jordi) – sauc.terapies@gmail.com

Saüc us ofereix:

Medicina Xinesa Clàssica                                                                    Acupuntura
Massatge Terapèutic
Reflexologia Podal
Massatge Tradicional Tailandès
Teràpia Craneosacral Biodinàmica
Medicina Holística amb Kinessiologia
Test d’intoleràncies alimentàries
Flors de Bach

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com