Acupuntura

Restaura la salut i el benestar

És una tècnica mil·lenària per guarir les malalties, que consisteix en punturar amb agulles molt fines sobre alguns punts específics, per tal de restablir el flux energètic natural del cos. D’aquesta manera, segons els principis de la Medicina Xinesa Clàssica, el propi cos s’anirà encaminant de nou cap a un estat de salut.

Qualsevol problema de salut es pot abordar amb acupuntura, ja que el propòsit que té es restablir els recursos i mecanismes regeneradors i curatius dels que tot ésser humà disposa.

Popularment es coneix el bon resultat de l’acupuntura en tractament del dolor en general, insomni, addiccions, problemes relacionats amb la menstruació, sexuals i de fertilitat.

Peró l’Acupuntura és molt més que això. En el nostre centre ens hem especialitzat en tractar problemes crònics i degeneratius que no troben resposta satisfactòria en la medicina occidental; actua molt bé com a reforçant durant els llargs tractaments de quimioteràpia i per recuperar-se’n després; i és també una excel·lent teràpia preventiva que ens permetrà viure la vida amb salut i equilibri (físic i emocional).

La grandesa de la Medicina Xinesa Clàssica és que observa cada persona individualment, amb una mirada molt profunda i global, que facilita descobrir quins són els aspectes més vulnerables de cadascú i reforçar-los, aconseguint així una salut sòlida durant tota la vida.

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com