Acupuntura

Restaura la salut i el benestar

l’Acupuntura consisteix en punturar amb agulles indolores molt fines sobre alguns punts específics, per tal de restablir el flux energètic natural del cos. D’aquesta manera equilibrem el lliure fluïr del Qi, encaminant així el cos de nou cap a un estat de salut.

Qualsevol problema de salut es pot abordar amb acupuntura, ja que el propòsit que té es restablir els recursos i mecanismes regeneradors i curatius naturals dels que tot ésser humà disposa.

Popularment es coneix el bon resultat de l’acupuntura en tractament del dolor en general, insomni, addiccions, problemes relacionats amb la menstruaciósexualitat, fertilitat, menopàusa.

Peró l’Acupuntura és molt més que això. En el nostre centre ens hem especialitzat en tractar problemes crònics i degeneratius que no troben resposta satisfactòria en la medicina occidental; actua molt bé com a reforç durant els llargs tractaments de quimioteràpia i per recuperar-se’n després; i és també una excel·lent teràpia preventiva que ens permetrà viure la vida amb salut i equilibri (físic i emocional).

La grandesa de la Medicina Xinesa Clàssica és que observa cada persona individualment, amb una mirada molt profunda i global, que facilita descobrir quins són els aspectes més vulnerables de cadascú i reforçar-los, aconseguint així una salut sòlida durant tota la vida.

 

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com