Biodescodificació

Recupera el poder sobre la nostra salut

Utilitzem la Biodescodificació com a eina per ajudar a sostenir, alleujar i acompanyar en processos personals difícils o intensos, facilitant que la persona es retrobi amb els seus propis recursos, amb més confiança i consciència per a transitar-los. Creant un vincle d’empatia i confiança, farem que cadascú reconegui les seves capacitats per recuperar la salut i la joia de viure.

La Biodescodificació és una metodologia que treballa observant patrons adquirits a través de les generacions passades, amb l’objectiu d’alliberar-nos d’invisibles llaços amb els nostres avantpassats que comprometen la nostra curació en el moment present. És per aixó que en el procés necessitarem revisar el nostre arbre genealògic i recuperar algunes memòries familiars, per després poder separar la nostra historia passada de la nostra història present. També cal revisar les situacions viscudes que han resultat difícils o traumàtiques, i els símptomes físics que expressa el cos. Amb tots aquests elements es pot elaborar una visió global de la situació i dur a la consciència els mecanismes que fins ara actuaven des de l’inconscient. És completant aquest procés que la persona es va apropant a la sanació.

Pot ser útil en moments de canvi (dols, separacions, pèrdues…), relacions difícils (parella, pares, fills, feina, dificultats escolars…), crisis personals, i pot ser complementari d’altres tractaments. L’acompanyament terapèutic amb Biodescodificació es adequat i pot ser útil a tothom, sense limitació d’edat. En el cas d’infants, es comença per revisar les relacions familiars i sovint només cal que hi participin els adults.

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com