Teràpia Craneosacral Biodinàmica

Activa la capacitat d'autorregulació

Tots els essers tenen la capacitat d’auto regular-se, i per tant, d’acostar-se a la salut. Quan ens trobem en un espai segur, aquesta capacitat es pot manifestar, i pot, des dels recursos del propi ésser, gestionar allò que ens fa estar malament, sigui a nivell físic, emocional o energètic.

Una sessió de Teràpia Craneosacral Biodinàmica consisteix en crear aquest espai segur mitjançant la plena presència del terapeuta, i l’escolta dels processos que es despleguen en el client. És llavors quan es manifesta tot el potencial de sanació de l’ésser.

El terapeuta mai imposa res sobre la persona que està tractant, sinó que és el propi sistema, utilitzant els seus recursos, el que iniciarà el procés terapèutic.

Una sessió de Teràpia Craneossacral Biodinàmica habitualment es desenvolupa amb el pacient, vestit i estirat sobre la camilla. El terapeuta estableix varis contactes amb les mans en diferents parts del cos del pacient, i a través d’aquest contacte pot percebre el procés terapèutic que s’està duent a terme.

És una teràpia per qualsevol tipus de persona, des de gent gran fins a nadons, i és útil per abordar qualssevol problema de salut.

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com