Diafreo

Teràpia corporal d’integració

Tos tenim pràcticament els mateixos músculs i els mateixos ossos. Ara bé, les formes dels nostres cossos són ben diferents.

La forma del nostre cos i la nostra actitud corporal parlen molt de la nostra història.

Per sobreviure i adaptar-nos al nostre entorn social i familiar, per afrontar els obstacles que ens ha posat la vida a cadascú de nosaltres, hem anat creant patrons de moviment, postures de protecció, tensions; també hem après a inhibir certes respostes (expressions i emocions) i hem aïllat altres informacions doloroses o conflictives per que no les podiem gestionar o traspassar en aquell moment concret. En altres moments hem hagut d’adoptar una postura concreta per evitar sentir un dolor físic… Tot aixo haurà anat moldejant el nostre cos.

El preu ha estat la pèrdua de la flexibilitat, de certs moviments, de la espontaneïtat i de la nostra capacitat de resposta, originant tot plegat una pèrdua, major o menor segons la nostra història, d’una part de la nostra identitat.

La Diafreo permet un lectura corporal que ens parlarà de nosaltres mateixos. Amb la Diafreo busquem l’harmonització integral de la persona.

Basem la teràpia en un treball corporal (en gran part treballem amb el Mètode Mézières: estiraments globals i respiració diafragmàtica), busquem recuperar cada part del nostre cos mitjançant la alliberació de les tensions i la consciència corporal. De la mateixa manera, s’alliberaran les experiències i expressions guardades en les memòries corporals. Aquest treball ens permetrà, a més, reprendre la vida des d’un lloc nou, amb el cos físic i mental harmonitzats i alliberats dels traumes corporals acumulats.

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com