Osteopatia Sacre-Cranial (Mètode Poyet)

Equilibra totes les peces del cos

Es una teràpia manual molt influenciada per l’osteopatia clàssica, que toca la part estructural i biomecànica de l’esquelet, peró que també té una sòlida base energètica.

L’Osteopatia sacre-cranial entén que totes les peces del cos representen un paper important per aconseguir l’harmonia corporal. De la mateixa manera que les peces d’un dòmino, un suau toc en el lloc adequat impulsarà la reestructuració de totes les cadenes i eixos corporals.

Es tracta de retornar a l’esquelet el subtil fluïr que li permet adaptar-se a tots els estimuls fisics i emocionals que rebem a diari.

A través d’un gest molt suau i precís, l’osteopatia de Poyet permet al cos la pròpia reestructuració. Es un tractament tant suau que es adequat per qualsevol persona i de qualsevol edat, peró tant efectiu que de vegades amb una sola sessió es resolen dolors d’anys de duració.

El Mètode Poyet basa la teràpia en un primer diagnòstic i valoració de l’estat de les estuctures i de la relació sacro-cranial i, posteriorment, un tractament global que es caracteritza per ser molt suau i de gran precisió.

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com