Reflexologia podal

Activa els poders curatius del cos

La Reflexologia Podal es un massatge que treballa sobre el peu per tractar problemes o dolències a la resta del cos. La seva efectivitat està totalment contrastada.

Sovint es creu que la Reflexologia Podal es dolorosa, i si bé es cert que en el peu trobarem “punts dolorosos “, que es correspondran d’alguna manera amb els problemes que volem tractar, la pressió que farem sobre el punt en qüestió dependrà de la tolerància que un tingui. Per exemple, en els nens no buscarem la sensació de dolor, i si trobem punts sensibles només els tocarem molt suaument.

A Saüc recomanem la reflexologia per treballar amb persones ancianes a les que els costaria estirar-se en una camilla o tindrien dificultats per desvestir-se. Un tractament de Reflexologia Podal es un bon preventiu de cares a la grip i els refredats d’hivern que tant perillosos són a certes edats.

Aquesta teràpia requereix certa constància, però la millora en la simptomatologia és molt ràpida. I ningú no acabarà una sessió de Reflexologia Podal sense una profunda sensació de benestar i relaxació.

972 101 501 / 662 571 727 sauc.terapies@gmail.com